Обосновани Футболни Прогнози

Оксер - Конкарно

17 Май 2024 - 21:45
Оксер
Конкарно
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на футболния сезон в Лига 2 на Франция между футболните тимове на Оксер и Конкарно.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Оксер

Футболистите на домакините от Оксер са на първо място в таблицата с временното подреждане с актив от 71 точки, събрани след 20 победи, 11 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 двубоя са отбелязали 68 попадения и са инкасирали 35 гола в мрежата си. Като домакин Оксер е играл 18 срещи, в които е записал 11 победи, 5 равенства и 2 загуби, вкарал е 35 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 13 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Лига 2 играчите на Оксер имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 12 попадения и са инкасирали 7 гола от своите съперници.

Конкарно

Тимът на гостите от Конкарно е 18-ти в класирането с актив от 38 точки, събрани след 10 победи, 8 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 37 мача е вкарал 38 попадения в противниковата врата и е инкасирал 53 гола във вратата си. При визитите си тимът е играл 18 срещи до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 15-22.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Конкарно има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Оксер - Конкарно - директни мачове

В последният двубой между двата състава, тимът на Оксер е постигнал една победа, а отбора на Конкарно не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Оксер стигна до равенство в предишната си среща в първенството на Франция, а у дома е в серия от 4 успеха.

Отборът на гостите от Конкарно постигна успех в последната си среща в Франция, а при визитите си е в серия от 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.