50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ТОП Прогнози футбол за днес

⚽ Efirbet – футболни прогнози за днес За футболни мачове
💰 Включени първенства Шампионска лига, Лига Европа, Висша лига, Бундеслига, Серия А и пр.

Какво представляват прогнозите?

Прогнозите са един от най-ефикасните начини за запознаване с информацията за дадени мачове и състезания в различни спортове. Те обикновено се изготвят от уважавани и опитни специалисти, които отдавна са в света на залаганията и са наясно с всичките крайъгълни камъни на залозите онлайн.

Ако следите прогнози за мачове днес, ще може да се информирате кой играч е контузен и кой не, има ли скандал в отбора, изявлението на треньорите, постройката на игра, формата на съставите, наказаните футболисти и още обективни причини за предполагаемия развой на дадена среща.


Видове футболни прогнози от Efirbet

Прогнози на футбол

Предлагаме ви събрани на едно място всички футболни прогнози за днес, касаещи мачовете от най-предпочитаните първенства не само в Европа, но и по света. В нашите прогнози мачовете се разглеждат във всеки аспект, а типстърите ни се опитват да предложат обосновани предположения за различни пазари, които биха ви се сторили интригуващи. Сред тях влизат маркети като:

  • Футболни прогнози за Краен резултат – Много от читателите ни прдпочитат да играят с класическия пазар за краен изход, където се търси вярно предположение за развръзката на мача.
  • Двоен Шанс – Ако имате колебание между два изхода, нашите експерти предлагат и математически прогнози, включващи пазара двоен шанс – 1х, 2х или 12, за да редуцирате риска.
  • Под 3.5 гола – Любимо предположение на някои от членовете на Efirbet е прогнозата за 3.5 гола в дадена среща. Обикновено до него се прибягва след справка със статистиката и анализ на формата, в която се намират отборите.
  • Прогнози на Брой корнери – Прогнози и предположения за брой корнери в мачовете за днес обикновено се прави, ако се очаква да има супер атрактивна среща, в която да има много положения и съответно – повече корнери. За да се разнообрази играта, има вариант да играете и ПОД зададената линия, но коефициентите рядко са привлекателни.
  • И двата отбора да отбележат – Ако предстои титаничен сблъсък и търсите сигурни футболни прогнози за днес, вероятно пазарът, на който трябва да обърнете внимание, е – Двата отбора да отбележат. Той е сравнително лесен за превземане, когато един срещу друг се изправят равностойни отбори с голяма амбиция за победа.
  • Точен резултат – Точен резултат е един от най-изкушаващите пазари заради изумително високите си коефициенти. Той обаче е и най-сложен за предсказване и всички футболни прогнози от този тип съдържат в себе си по-висок процент случайност.
  • Права колонка – Правата колонка или така наречените акумулаторни залози са предпочитан метод за клиентите, които желаят да заложат по-скромна сума, а да играят за внушителна печалба. Ще се постараем да предлагаме за ваф безплатни футболни прогнози и за акумулатори, които да съдържат най-популярните срещи за деня.

Имайте предвид, че ако разигравате получени бонуси за залози, някои от пазарите може да са забранени в условията по превъртане.


Има ли сигурни футболни прогнози?

Нашите прогнози са 100-процентово обосновани, но това не значи, че винаги излизат. Както е казал мъдрецът, топката е от женски род. Нашето вярване обаче е, че трябва да се гони именно логиката в мачовете, а не да разчитате на просто пуснати някъде в интернета знаци за крайни изходи на мачове, обръщалки и други огромни коефициенти.

Не вярвайте на тези т.нар. „типстъри”, които просто се опитват да Ви приберат парите. Вземете играта си в свои ръце и сами се информирайте за двубоите.


Кои първенства/лиги сме включили?

По-долу ще намерите списък с държавите, чиито първенства и турнири следим в раздела с прогнози за футболни срещи от Efirbet. Освен това може да разгледате и страницата ни за мачове по телевизия днес, които ще бъдат излъчени в българския ефир.

Футболни прогнози за следните турнири:

Англия – Това е най-гледаното и биткаджийско първенство в света. Тук последният да спъне първия е често срещан случай. Висшата лига е пълна със звезди и отбори, които притежават вековни истории, така че това първенство си заслужава вниманието!

Испания – Първенството, което помещава супер колосите Барселона, Реал Мадрид и Атлетико Мадрид. Тук пък е царството на техничния футбол, на страстта в играта и на многото голове. Гореспоменатото трио често побеждава с огромни резултати в Испания и радва зрителите. Ел Класико пък е най-гледаното дерби в света.

Германия – Германия е мястото на Байерн Мюнхен в последните години. Баварците стават шампиони няколко години наред, но в шампионата има доста прилични състави и вълнуващите мачове винаги са налице.

Италия – Италия доскоро бе родината на хегемони в Шампионската лига, а един куп състави се бореха за трофея в Серия А всяка година. Сега, покрай Ювентус, Серия А отново започна да се издига и да привлича качествени играчи.

Франция – Лига 1 е шампионатът, който търпи най-много промени и развитие в последните години. Свежите пари, които влязоха в ПСЖ, както и в Монако, и Марсилия, помогнаха много за утвърждаването на този шампионат, който ражда много класни играчи.

Шампионска лига – Няма как да минем и без Шампионската лига, където най-добрите отбори в Европа си дават среща. Там ставаме свидетелни на грандиозни сблъсъци и традиционно това е най-желаната купа за всеки отбор и играч.

Лига Европа – Лига Европа също търпи огромно развитие в последно време. Доста качествени състави се събраха там, които по нищо не отстъпват на тези в Шампионската лига.

Национални отбори – Националните футболни първенства събират на едно място изключително силни отбори, които мерят сили в различни турнири. Независимо дали става дума за голям форум или квалификации, ние ще проследим най-интересните мачове за вас.

Копа Америка – Копа Америка винаги е въплъщавала южноамериканската страст, както и шанс да видим звездите на отбори като Уругвай, Бразилия, Аржентина, Чили и прочие.


Математически футболни прогнози

Прогнози на мачове

Знаете ли, че футболът е математика? Освен дисциплина, техника и зрелищна игра, този спорт би могъл да се разглежда и през призмата на математическите закономерности.

Този принцип важи в особена сила, когато говорим за топ футболни прогнози за днес.

Когато нашите типстъри ви предлагат идеи как да заложите, те често базират своето предположение на математиката и статистиката.

Това, всъщност, важи и за самите букмейкъри, защото именно по този начин те изчисляват какъв коефициент да ви предложат за даден пазар.

Крайният коефициент за вероятността дадено събитие да се случи се изчислява, като в уравнението се включат различни фактори. Ето някои от тях, които екипът на Efirbet има предвид, когато ви предлага безплатни футболни прогнози.

Съветваме ви да ги вземете под внимание, защото те са ключов фактор, ако искате да изготвите и сами успешни футболни прогнози за мачовете, които ви вълнуват:

👉 Форма на двата отбора – Може да кажем, че формата на отбора е основата на всички обосновани футболни прогнози, както и на точните предположения при залозите. Причината е, че физическата, както и психическа кондиция на играчите е най-важният фактор за успешното представяне на даден отбор. Не може да направите успешни прогнози на мач, ако не вземете под внимание това условие. За да сте информирани, може да преглеждате секцията с новини от Efirbet.

👉 График на мачовете – Винаги е добре да вземете предвид и графика на мачовете, които отборите трябва да играят. Много често тимовете са натоварени прекомерни заради участие в различни турнир. Ако, да речем, избраният от вас отбор е имал важен мач за Шампионска лига, а на по-следващия ден го очаква напрегната среща и за вътрешното първенство на родната му страна, може да направите по-консервативни футболни прогнози за втория сблъсък. Вероятно играчите ще са изморени.

👉 Предишни мачове между двата отбора – В днешно време статистиката към всички футболни прогнози е много важен фактор и за щастие в интернет безплатно може да прегледате резултатите от предишни сблъсъци между отборите. Когато правите футболни прогнози на предстоящ мач отминалите резултати не са гаранция, но е добре винаги да се имат предвид.

👉 Отсъстващи футболисти – Сигурно няма нужда да ви казваме, но дали отборът е в пълен състав или не, е от ключово значение за вашите прогнози и залози на бъдещата среща. Няма как да очаквате представяне на 100%, ако всички играчи не са на местата си.

👉 Проблеми в отбора – Екипът на Efirbet винаги съветва читателите си да следят подробно случващото се около отборите, на които залагат. За да направите обосновани футболни прогнози, е добре да сте наясно с общата кондиция на избрания отбор. Ако в клуба има неразбирателства, вероятно те ще си проличат и на терена.

👉 Последни трансфери – Трансферите са много важна част от съставянето на точни прогнози за мачове. Причината е, че всяка промяна в състава се отразява върху играта на тима.

👉 Резултати от последните пет 5-10 мача – Едва ли има залагащ, който при личните си футболни прогнози за мачове да не взима предвид резултатността на отбора, за който сте решили да игарете. Все пак го отбелязваме, защото е добре да проследявате как се е представял тимът през последните си игри.

👉 Отбелязани голове – Дали на даден отбор играта му върви, личи най-вече по отбелязаните голове. Винаги може да се ориентирате в каква форма са играчите по това дали успяват да бележат в срещите. Този показател е важен не само за пазара за краен резултат, но и за футболните прогнози, свързани с попаденията в мача.

👉 Точки в класирането – Доста важно е също да имате предвид точките в класирането на отборите, които предстои да се изправят един срещу друго. Ако, да речем, единият тим се е откъснал много напред на първото място, другият отбор – макар и аутсайдер, може да поднесе изненада, ако трите точки са от решаващо значение за представянето му.

👉 Домакин и публика – Неслучайно се казва, че публиката е дванайстият играч на терена. Дори в коефициентите на букмейкърите ще забележите, че отборът-домакин има преднина.

👉 Представяне на отборите в други турнири – Общото състояние тимовете може прецените по резултатността им във всички турнири, където участват. Разбира се, няма как даден клуб да е на първо място във всички първенства, но ако е на дъното на една лига, а на върха в друга, това говори за колеблива и непостоянна игра.


Прогнози за мачовете днес

Екипът на Ефирбет се състои от спортисти, спортни запалянковци и професионални залагащи играчи. Това е и ключът към успеха на нашите безплатни футболни прогнози.

Преди да изкажем своето предположеие, ние внимателно проучваме изброените по-горе фактори, за да ви представим максимално ясна концепция за предстоящата среща.

Целта на нашите типстъри е да съберат оптимално много информация, да извършат проучването вместо вас и да ви споделят своите идеи.


Често задавани въпроси за футболни прогнози

Възможно ли е да се правят футболни прогнози на живо?

Обикновено когато говорим за футболни прогнози за мачове на живо, става въпрос за статистика. Най-доброто, което може да направите в реално време, е да следит показателите от срещата и да фокусирате вниманието си върху играта, както и върху статистическите метрики.

Има ли пронози за мачове от Азия?

В Ефирбет не предлагаме прогнози за футбол от Азия. Най-доброто като алтернатива на шампионатите от Стария континент, което можем да ви предложим, е да разгледате прогнози за мачове от Копа Америка.

Предлагат ли се на сайта на Efirbet професионални футболни прогнози?

В графата ТОП прогнози за днес на сайта на Efirbet има единствено обосновани прогнози, изготвени от футболни експерти.

Сигурни ли са прогнозите за мачове на сайта на Efirbet?

Казваме ви искрено и категорично, че няма стопроцентово сигурни прогнози за футбол, както и напълно безкрисков залог. Предположенията на сайта ни обаче са обосновани, затова са с висока достоверност.


Обосновани футболни прогнози

Както вече споменахме, няма 100 процентови футболни прогнози, но това не означава, че не може да се изготвят достоверни предположения. Нашите идеи се базират на солидни познания в сферата на футбола, сериозна степен на информираност, както и на работа със статистиката.

Ето защо ви съветваме да се консултирате с предлаганите на сайта на Efirbet футболи прогнози за деня, преди да играете, за да подсигурите максимално залозите си..